Vi ønsker oss flere gamle bibler. Som en del av utstillingen i Nordisk Bibelmuseum finner du Bibelveggen. Dette er en hel vegg i museet som vi fyller med gamle bibler. Til å hjelpe oss med dette har vi avtale med gjenbruksbutikker over hele landet, som hjelper oss å samle inn gamle bibler. Både NLM gjenbruk og Fretex bistår oss i dette viktige arbeidet. Når de får inn gamle bibler legges dette i en kasse merket Nordisk Bibelmuseum og så ender biblene på bibelveggen i museet.

«Vi tror at Bibelen er Guds ord, og derfor synes vi det er viktig at gamle Bibler blir tatt vare på og behandlet med respekt» sier Rune Arnhoff som er initiativtager og eier av samlingen som stilles ut i Nordisk Bibelmuseum. «Kanskje får vi så mange gamle Bibler at vi må lage flere vegger, eller utvide museet» avslutter Arnhoff med et smil.

Har du gamle bibler liggende som av en eller annen grunn ikke er i bruk kan du gjerne levere dem til oss i Nedre Slottsgate 4c eller sende dem til følgende adresse:

Nordisk bibelmuseum, Sørliveien 8, 1473 Lørenskog.
Merk gjerne forsendelsen med «Bibelveggen».

Del videre:

Temautstilling om Polyglottbibler

Utstillingen åpner torsdag 1. november kl.18:30 og er i våre lokaler i Nedre Slottsgate 4C. Det er gratis adgang til åpningen og påfølgende foredrag. Kom å se unike bibler og

Les videre »

Besøk vårt
virtuelle museum

Vi har nylig lansert vårt helvirtuelle museum hvor du kan besøke museet vårt uansett hvor du befinner deg.

Besøk vårt virtuelle museum Vi har nylig lansert vårt helvirtuelle* museum hvor du kan besøke museet vårt uansett hvor du befinner deg.