Google

7. oktober 2022 – 5 av 5 stjerner.

«God guiding, flott utstilling med mange spennende bibler. For historieinteresserte, bibelinteresserte, kristne, ateister, nerder og bibliofile.»

TripAdvisor

8. august 2022 – 5 av 5 stjerner.

«Et imponerende museum med en fantastisk samling bibler. Kunnskapsrik og hyggelig betjening. Man trenger ikke være religiøs for å synes at dette er interessant.»

Google

15. august 2022 – 5 av 5 stjerner.

«Fikk omvisning av en kunnskapsrik historiker. Utrolig fascinerende om verdens viktigste bok. Anbefales!»

TripAdvisor

11. november 2022 – 5 av 5 stjerner.

«Man skulle tro dette var et ganske kjedelig museum fylt med bøker stort sett med samme innhold men på ulike språk, ulik innbinding og så videre. Det er til og med hevdet at dette er verdens mest solgte/produserte bok og den er i de områdene hvor den har tilhengere neste å finne i hver eneste hjem.

Men slik er det ikke, for de forutinntatte meningene man måtte ha blir fort gjort til skamme. Min opplevelse må sees i lys av at jeg fikk en guidet tur og hvilken tur dette var. Innsikt, varme, innlevelse, kunnskap, ja alt dette i en pakke og man går ut med et helt annet syn. Innholdet er ikke det vesentlige, selv om en del av innholdet også blir trukket frem der man kan hende ikke helt var klar over at nettopp denne boken var opphavet. Man lærer om kongers iver etter å lage sine egne bibler eller fyrster som bruker halve verket til å promotere seg selv før man kommer til selve bibelens tekster. Danskekongen laget jo praktbibler men skipet relativt få av disse over til Norge, på Grønland gadd han ikke en gang spandere på skikkelig papir eller skinninnbinding. Museet har også en liten museumsbutikk hvor man kan finne noe for enhver smak. Så sett av en dato og bestill guidet tur, det er et absolutt must om man er i Oslo.»

Gjestebok

23. januar 2020 fra Vest-Telemark Museum

«Tusen hjertelig takk for eit interessant og innhaldsrikt museum. Dette var ei fin oppleving!»

Gjestebok

2018 av KH

«Den mest innholdsrike 15-minutters guideturen jeg noensinne har fått. Fantastiske historier på lager fra guiden (Jan) og så UTROLIG bra at det endelig finnes noe slikt i Norge.»