Nordisk bibelmuseums Venner ble stiftet i 2017 som en aktiv støtteforening for Nordisk bibelmuseum.

Foreningens formål er å arbeide for at Nordisk bibelmuseum og dens unike samling bevares i Norge og gjøres tilgjengelig for befolkningen i de nordiske land. Vi vil arbeide for at museet blir en møteplass for deg som er interessert i Bibelens historie og vil støtte museet. Du vil få invitasjoner til foreningens arrangementer, foredrag, omvisninger og spesialutstillinger. Foreningens midler skal anvendes til beste for Nordisk bibelmuseum.

Medlemsfordeler

Den aller største fordelen ved å være medlem av Nordisk bibelmuseums Venner er vissheten om at samlingen og museet bevares. Som medlem er du med på å sikre at befolkningen i de nordiske land får et forhold til Bibelen som en viktig kulturinstitusjon. I tillegg til dette får du som medlem følgende fordeler:

Gratis adgang til museet opptil 12 ganger i året.

Rabatt på alle aktiviteter og alle produkter i vår butikk/nettbutikk.

Du får tilsendt et nyhetsbrev på e-post minimum hver måned.

Omvisning i museet med egen guide utenom åpningstid.

Tilgang til ikke utstilte eksemplarer fra samlingen med egen omvisning.

Deltakelse på årsmøte for Museets Venner.

Velkomstpakke med to postkort, bokmerke, pin med museets logo, handlenett med museets logo og hvite hansker for å bla i gamle bibler. Livsvarige medlemmer får også et diplom.

Bli medlem i venneforeningen

Det koster å vedlikeholde og drive Nordisk bibelmuseum. Hvis venneforeningen skal kunne være en aktiv støttespiller for museet, trenger vi din støtte.