Visste du at museet har sin egen museumsbutikk. Butikken har selvfølgelig et rikholdig utvalg av bibler fra de norske bibelselskapene. Her finner du bibler i forskjellige farger og utforming, alt etter ditt behov. For de spesielt interesserte har vi også et utvalg av faksimiler av gamle bibler: King James Version 1611, Geneva 1560, m.fl.

Vi kommer også til å tilby spesifikk bibelrelevant litteratur i tråd med museets målsettinger.

Andre ting du finner i butikken vår: postkort fra museet, bokmerker, forskjellige typer skrivesaker, Moleskin skrivebøker og original papyrus fra Egypt. Vi har også en del suvenirer.

«Vi kommer ikke til å ta opp konkurransen med tradisjonelle bokhandlere, men vi vil alltid sørge for at vi har et bredt utvalg av Bibler til salgs i butikken», sier markedssjef Hans Erik Lian.

Del videre:

Temautstilling om Polyglottbibler

Utstillingen åpner torsdag 1. november kl.18:30 og er i våre lokaler i Nedre Slottsgate 4C. Det er gratis adgang til åpningen og påfølgende foredrag. Kom å se unike bibler og

Les videre »

Besøk vårt
virtuelle museum

Vi har nylig lansert vårt helvirtuelle museum hvor du kan besøke museet vårt uansett hvor du befinner deg.

Besøk vårt virtuelle museum Vi har nylig lansert vårt helvirtuelle* museum hvor du kan besøke museet vårt uansett hvor du befinner deg.