Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Zoom webinar på norsk: «Hvordan Bibelen overlevde Det romerske imperium mot alle odds» av Paul Aitkenhead

16. desember 2021 @ 18:00 - 19:00

Gratis

Bibelen er en bok som har overlevd, mot alle odds, mange forsøk på å stanse dens utbredelse. Flere av keiserne i Det romerske imperium gav ordrer om en grusom forfølgelse av de første kristne som varte fram midten av det fjerde århundret.  Bibler ble brent og mange mennesker led en martyrdød på grunn av sin tro. Hvorfor ble akkurat de kristne plukket ut som hatobjekt i et ellers tolerant samfunn og hvorfor var bibelen sett på som så farlig? Det er en spennende historie hvor vi blir kjent med keiserne som Nero, Domitian og Diokletian som forsøker å tvinge mennesker til å fornekte sin tro, om prinsippfaste mennesker som står imot forfølgelse og om hvordan verdens mektigste imperium ikke kunne stoppe en bok. Det er en historie vi fortsatt kan lære mye av i dag.

Foredraget blir på Zoom Webinar, en tjeneste for seminarer og andre offentlige arrangementer online, hvor bare foredragsholderen synes og høres, men ingen av deltagere blir synlige. Etter foredraget åpnes det opp for spørsmål og svar.

Foredraget er helt gratis og for å kunne se det på Zoom trenges en link som du får sendt på e-post etter registrering. Trykk her for Webinar-registrering.

Velkommen til et spennende Webinar!

Detaljer

Dato:
16. desember 2021
Tid
18:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement: