Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Reåpning av temautstillingen: «Fra steinbrett til nettbrett: bokens utvikling i lys av Bøkenes Bok – Bibelen» – med foredrag av bibelsamler og forfatter Pål-Espen Tørisen

29. juni 18:00-19:00

Gratis

Fra steinbrett til nettbrett: hvordan Bibelens form og format har utviklet seg og bøker generelt til slik vi kjenner Boken i dag.

Foredraget tar oss med på reisen fra steintavler og skriftruller, til kodekser, trykte bøker og ebøker, mens temautstillingen viser eksempler på milepæler i denne utviklingen. Utstillingen og foredraget hjelper oss til å forstå at det ikke kun er på grunn av innholdet at Bibelen kalles Bøkenes bok, men at det også skyldes Bibelens historiske utvikling av bokformatet.

Viktig info: Foredraget blir på Zoom Webinar, en tjeneste for seminarer og andre offentlige arrangementer online, hvor bare foredragsholderen synes og høres, men ingen av deltagere blir synlige. Etter foredraget åpnes det opp for spørsmål og svar.

Foredraget er helt gratis og for å kunne se det på Zoom trenges en link som du får sendt på e-post etter registrering. Trykk her for Webinar-registrering.