Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Foredrag på Zoom-Webinar: «Bibelske personer bekreftet av arkeologien – del 2» av Dan-Åke Mattsson

20. mai 18:00-19:00

Gratis

Torsdag 20.mai 2021 kl.18:00 på Zoom-Webinar holdes andre del av foredraget: «Bibelske personer bekreftet av arkeologien».

Bibelen er en bok som i flere tusen år ble betraktet som en pålitelig kilde. For eksempel skrev den berømte vitenskapsmannen Sir Isaac Newton: «Jeg finner flere sikre tegn på pålitelighet i Bibelen enn i noen som helst verdslig historisk beretning.» Men idag er det mange som hevder at Bibelen består av myter og at man ikke kan stole på dets historie. Men er det tilfelle? Hva viser fakta? Denne delen av foredraget vil vise til arkeologiske funn som bekrefter både personer og hendelser i Babylon og Persia, to verdensmakter som har spilt en stor rolle i bibelhistorien.

Dan-Åke Mattsson vil ta oss med på en spennende arkeologisk reise, der vi blir bedre kjent med mange av de personene som nevnes i Bibelen.

 

Foredraget blir på Zoom Webinar, en tjeneste for seminarer og andre offentlige arrangementer online, hvor bare foredragsholderen synes og høres, men ingen av deltagere blir synlige. Etter foredraget åpnes det opp for spørsmål og svar.

Foredraget er helt gratis og for å kunne se det på Zoom trenges en link som du får sendt på e-post etter registrering. Trykk her for Webinar-registrering.

Velkommen til et spennende Webinar!

Detaljer

Dato:
20. mai
Tid
18:00-19:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_a8sZb9wCQhiULYstgsfzuQ